Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

12. 11. 2007 10:50
Reklama extrémismu

Nejsmutnější na celé věci je to, že radikálové dosáhli přesně toho, čeho dosáhnout chtěli. Jak jednala policie je úplně jedno. Důležité je, že banda pitomců se svými imbecilními názory okupuje titulní stránky všech deníků a vůbec všechna média už dlohé dny a tak se dostává do povědomí občanů. To je totiž to nejdůležitější a nejhroznější. Že o nich víme. Jsou drsní, ale chrání přece Čechy "pro nás Čechy". Mají reklamu zadarmo a v krizové situaci naší země (není nikdy vyloučena) mohou získat na svou stranu davy úplně stejně, jako jiní parchanti ve 30. letech v Německu nebo v roce ´46 v Čechách. Ten kdo to všechno podělal jsou novináři. O takovýchhle věcech má solidní tisk psát na x-té stráně mezi zprávičkami z metropole. Pouze v den, kdy nějací kreténi dělali bordel v ulicích mají napsat, že kreténi dělali bordel v ulicích. Současným postupem  novináři spolkli špek s navijákem i prutem jako ti největší troubové.

0 0
možnosti

Milan

12. 11. 2007 10:24
proč si neudělat jméno na skinech

Podle mě to byla konečně příležitost jak u veřejnosti zabodovat. Kdyby nechali holohlavce vřvat a jen po spáchaném trestném činu by je zabásli natvrdo nebo je zpokutovali bylo by to lepší - v krajním případě gumové projektily udělají svoje. Jinak policisti moc nebodují - za pořádek v zemi vděčí tomu, že jako národ jsme spíše poslušní a většinu demonstrací a jiných "alotrií" zvádneme hubou v hospodě. Historie o našich "hrdinstvích" novoří jasně.

0 0
možnosti

mirces

12. 11. 2007 14:26
Re: proč si neudělat jméno na skinech

jestli jste si vsimli moc lidi s vizazi skins mezi neonacisty nebylo, uz konecne pochopte,ze skinheads a neonaciste jsou dva tabory lidi vzajemne se nesnasejici. divili by jste se kolikrat  skins serezali nacky, ale bohuzel i naopak.

opravdu bych jako skinhead ocenil, kdyby jste se driv, nez mne zacnete nazyvat nacistou apod.,informovali o subkulture, ktera je mou cestou zivota. ;-)

0 0
možnosti

afa

12. 11. 2007 10:11
akce byla vemi uspesna

naciz byli zbiti do krve!;-)

0 0
možnosti

valenta

12. 11. 2007 10:02
policejní manévry

I Hitler byl také na začátku svoji kariery vězněn a bit.Tohleto je nejlepší propagace jakou si neonacisté mohli přát.;-DRv

0 0
možnosti

pako

12. 11. 2007 9:52
Uspesna?

myslim ze tahle policejni akce byla z tech vydarenejsich, ale za cenu toho ze vetsinu skinheadu zadrzovala na miste nekolik hodin bez zjevneho duvodu. Presne receno pro poruseni shromazdovaciho zakona, nechci se skinu zastavat, ale myslim ze v tomhle pripade svoboda projevu a demokracie zase obdrzela poradnou herdu do zad. Nechci se skinu zastavat, ale myslim ze se muze klidne stat ze si policie zvykne na tyhle metody u bude vyuzivat casteji proti komukoliv kdo se jim znelibi. Tak az treba pujdete s kamarady po ulici a bude vas vic nez deset tak vas policiste budou kontrolovat ctyri hodiny anebo vam pro jistotu zprerazi nohy, to same se muze klidne stat nasim detem u kterych je pravdepodobnost ucasti na nejake demonstraci mnohem vyssi. Takze pani policiste, akce to byla vydarena ale jenom diky tomu ze jste si pomohli ranou pod pas.

0 0
možnosti
MK

gidy

12. 11. 2007 9:30
Akce byla úspěšná

"Akce byla úspěšná" tak s tímto výrokem naprosto souhlasím a policii se podařilo umáznout jedno z mínusů, které na svém kontě mají. Dokážete si představit, jak by to dopadlo, kdyby v ulicích bylo jen pár pochůzkářů? Ukázka připravenosti a masivní síly je jediný správný postup v případě boje proti extremismu. Pokud celá akce skončila tím, že přes h..u dostali ti, kteří za tímto účelem do ulic vyšli, pak jedině policii tleskám. Nákladnost akce považuje pouze za dodatečnou informaci, nepodstatnout při rozhodování o tom, zda akce byla či nebyla nutná v takovém měřítku. Ještě jednou díky policii. Jsem si jistý, že na ně budu hned při přístí silniční kontrole nadávat, ale to je jiná věc.;-)

0 0
možnosti

petr s.

12. 11. 2007 8:47
mirny nesouhlas

vicemene se da souhlasit, az na ten konec, kde byste nechaval tezkoodence v zaloze do doby, nez se neco bude dit. pak uz je totiz pozde. v okamziku kdy zacne dochazet k niceni majetku (pamatek), zacnou skody naskakovat takovym tempem, ze tezkoodenci uz zdaleka nestaci zachranit vsechno, navic je lepsi kdyz se policie s davem stretne nekde mimo chranene historicke jadro.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2820x
editor MF DNES

Seznam rubrik